• INFOLINIA
    32 413 00 00
Nasi konsultanci pracują
w godzinach 8:00 - 17:00

Zapisz się na newsletter



Bulk email software by FreshMail






email:
hasło:
o nas home

Jesteśmy nowoczesną spółką finansową, pośredniczącą w kupnie i sprzedaży walut po atrakcyjnych kursach.

jak to działa bank

Oferujemy tanią, szybką wymianę walut i bezpłatny zwrot środków na rachunek Klienta.

oferta oferta ikona

Spłacasz kredyt, masz firmę - zobacz co dla Ciebie przygotowaliśmy. Sprawdź ile możesz zyskać!

kontakt telefon

Chcesz się z nami skontaktować? Tutaj znajdziesz wszystkie potrzebne numery telefonów i adresy email.

Jak działamy ?
Polityka prywatności

Mamy jasne i skuteczne zasady ochrony danych osobowych użytkowników:

  • Administratorem danych jest TNN Finance SA (właściciel marki kantoronline.pl), ul. Braci Mieroszewskich 50, 41-219 Sosnowiec, NIP: 525-252-41-88
  • Każde połączenie z serwisem kantoronline.pl jest zabezpieczone protokołem SSL. Szyfrowanie połączeń pomiędzy serwerem kantoronline.pl, a przeglądarkami naszych klientów zapewnia bezpieczeństwo realizowanych transakcji walutowych.
  • Chronimy dane osobowe naszych klientów przestrzegając wszystkich procedur zawartych w ustawie o ochronie danych osobowych. Przykładamy dużą wagę do stosowania się do rekomendacji Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych. Osoby nieposiadające uprawnień oraz osoby trzecie nie mają wglądu do bazy danych kantoronline.pl.
  • Wyjątkiem jest udostępnienie bazy danych tylko i wyłącznie uprawnionym do tego podmiotom na mocy obowiązujących przepisów prawa w Polsce, w tym wymiarowi sprawiedliwości oraz organom nadzoru finansowego.
  • Podane przez użytkowników dane wykorzystywane są wyłącznie w celach księgowych, kontaktu w ramach obsługi klienta, weryfikacji tożsamości i określenia spełnienia warunków regulaminu serwisu kantoronline.pl.
  • Użytkownik ma prawo usunięcia danych osobowych z wyjątkiem danych potrzebnych do rozliczeń księgowych, po odstąpieniu od umowy (usunięciu konta w serwisie kantoronline.pl). Obowiązkiem użytkownika jest aktualizacja danych, które uległy zmianie.
  • Administrator danych - kantoronline.pl, wykorzystuje adresy IP gromadzone w czasie połączeń internetowych w celach technicznych związanych z administracją serwera. Oprócz tego, adresy IP służą do zbierania ogólnych, statystycznych informacji o tym, z którego regionu w Polsce lub z którego kraju nastąpiło połączenie.

Kursy walut

Zobacz wykres

Notowania Serwisu KantorOnline

kupno sprzedaż czas
CHF 3.5010 kurs kupna franka 3.5510 kurs sprzedaży franka 12:36:46
EUR 4.0300 kurs kupna euro 4.0590 kurs sprzedaży euro 12:36:46
USD 2.8590 kurs kupna dolara 2.9050 kurs sprzedaży dolara 12:36:46
GBP 4.6050 kurs kupna funta 4.6556 kurs sprzedaży funta 12:36:46